Jeremy Delobbe (foto) ziet Thibaut Tshienda-Baloji aan zijn zijde wekelijks vorderingen maken.
Volledig scherm
Jeremy Delobbe (foto) ziet Thibaut Tshienda-Baloji aan zijn zijde wekelijks vorderingen maken. © Koen Merens

Jérémy Delobbe speelt met Bavi Vilvoorde topper tegen Nijvel: “Twee van de sterkste verdedigingen in de reeks staan tegenover elkaar”

Basketbal Top Division 2BZondag staan Bavi Vilvoorde en Nijvel tegenover elkaar in de Slachthuisstraat. Het is een onvervalste topaffiche in Top Division 2B. Nijvel is de autoritaire leider in de reeks, terwijl Bavi het met een derde plaats ook uitstekend doet. Het wordt ook een clash tussen twee teams die verdedigend hun zaken op orde hebben.

 1. FCV Dender moet na vijfde nederlaag op rij tegen Jong KRC Genk opnieuw naar onder kijken
  voetbal challenger pro league

  FCV Dender moet na vijfde nederlaag op rij tegen Jong KRC Genk opnieuw naar onder kijken

  FCV Dender ging tegen Jong KRC Genk voor de vijfde maal op rij onderuit en verkeert opnieuw in degradatiegevaar. Het was voor de jonge Limburgers de eerste uitzege van het seizoen. De thuisploeg voetbalde dinsdagavond onder twee gedaanten: ondermaats in de eerste helft en op niveau na de rust. Na het openingsdoelpunt van Godts waren er kansen op de gelijkmaker, maar vooral Atteri faalde in de zone van de waarheid.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”
  voetbal tweede nationale A

  Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”

  Sinds de aanstelling van Geert Versavel als nieuwe T1 verloor KM Torhout sinds begin november geen match meer in tweede nationale A. Aan die ongeslagen reeks van negen wedstrijden zonder nederlaag, kwam afgelopen weekend een eind na een 2-0-verlies in Wetteren. De groen-witte formatie blikt met trots terug op die knappe reeks en wil dit weekend tegen Jong Cercle opnieuw aanknopen met puntengewin.