Jérémy Delobbe moet met zijn ervaring de jeugd van Bavi mee sturen.
Volledig scherm
Jérémy Delobbe moet met zijn ervaring de jeugd van Bavi mee sturen. © Koen Merens

Jérémy Delobbe met Bavi Vilvoorde mee aan kop: “Er staat weer een team op het veld”

Basketbal Top Division 2Na vijf speeldagen staat Bavi Vilvoorde nog altijd aan de leiding in Top Division 2. Het deelt die positie met nog vier andere ploegen. Dit weekend nam men met 87-80 de maat van United Basket Woluwe. Na het vrije weekend wacht er een nieuwe derby op Royal IV B.

 1. Terwijl clubbestuur geen commentaar meer geeft in Beerschot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstraten voor kelderkraker: “Iedereen beseft belang”

  Terwijl clubbe­stuur geen commentaar meer geeft in Beer­schot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstra­ten voor kelderkra­ker: “Iedereen beseft belang”

  Nadat er in de nasleep van de uitspraak in de rechtszaak tegen Beerschot woensdag nieuwe elementen bekend raakten, wenst het clubbestuur van Rupel Boom niet meer te reageren op de ontwikkelingen. In belang van het onderzoek, maar ook omdat de Steenbakkers zich moeten concentreren op het voetbal. In dat opzicht vechten ze komend weekend een zespuntenduel uit met Hoogstraten. Dat staat momenteel voorlaatste in de stand met zes punten minder dan de troepen van Kevin Nicaise. Winst betekent een tik uitdelen, verlies er eentje incasseren.
 1. Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfinale tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvechten”
  Lotto Volley Liga

  Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfina­le tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvech­ten”

  Greenyard Maaseik speelt op 8 en 15 februari in de kwartfinale van de CEV Cup tegen Roeselare. Een Belgische klassieker in een Europese context. “Op 11 februari staat ook nog eens de competitiematch tegen de West-Vlamingen op het programma. Drie keer op een rij dus”, klinkt het in Maaseik. Te veel van het goede? Allicht, maar daar hebben de Europese regels geen rekening mee gehouden.