Jente Leyssens (r.): "Ik hoop vooral mijn prestaties in stijgende lijn voort te kunnen trekken en iets minder snel een domme gele kaart te nemen."
Volledig scherm
Jente Leyssens (r.): "Ik hoop vooral mijn prestaties in stijgende lijn voort te kunnen trekken en iets minder snel een domme gele kaart te nemen." © Koen Merens

Jente Leyssens en Grimbergen ontvangen Out-Hoegaarden: “Bij een zege staan we toch iets veiliger en meer onder de mensen”

voetbal eerste provincialeNa de 1-2-zege op het veld van Veltem maakt Grimbergen zich op voor de komst van Out-Hoegaarden. De eersteprovincialer wil zondagnamiddag zeer graag de drie punten thuishouden, want de elfde stek in het klassement is niet waar ze willen blijven staan.

  1. Olsa-monument Kevin Haezebroeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”
    voetbal tweede nationale A

    Ol­sa-monument Kevin Haeze­broeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”

    Tweedenationaler Olsa Brakel neemt eind dit seizoen afscheid van een monument. Na 15 seizoenen in de eerste ploeg heeft kapitein Kevin Haezebroeck aangegeven dat hij zijn schoenen aan de haak zal hangen. Samen met zijn vrouw stampte ‘Haezie’ eind vorig jaar Padel Brakel succesvol uit de grond waardoor zijn vrije tijd beperkter is geworden, maar de Brakelse kapitein wil er vooral meer zijn voor zijn drie dochters.