Jente (l.) en Seppe (r.) De Keyser in actie.
Volledig scherm
Jente (l.) en Seppe (r.) De Keyser in actie. © VDB

Jente en Seppe De Keyser halen in Leuven Beach voor tweede keer op rij een derde plaats: “Zeer tevreden met dit resultaat”

BeachvolleybalNadat vorige week het Ladeuzeplein in Leuven het decor vormde voor internationaal beachvolleybal van de FIVB, was de wondermooie site in de studentenstad dit weekend voorbehouden voor het nationaal beachcircuit. Dries Koekelkoren en Tom van Walle maakten tijdens beide edities hun favorietenrol waar.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).