Tom van Walle (l.) en Dries Koekelkoren: "Het was sleuren van in het begin van het toernooi in Haacht. We hadden een mindere dag."
Volledig scherm
Tom van Walle (l.) en Dries Koekelkoren: "Het was sleuren van in het begin van het toernooi in Haacht. We hadden een mindere dag." © Photo News

Jente De Keyser moet toernooi in Haacht staken, terwijl Dries Koekelkoren en Tom van Walle verrassend finale verliezen

BeachvolleybalPech voor Jente De Keyser, die samen met zijn broer Seppe veelbelovend aan het beachvolleybaltoernooi in Haacht was gestart. Een voetblessure, waarschijnlijk gescheurde gewrichtsbanden aan de enkel, tijdens de eerste wedstrijd op zondag zorgt er niet alleen voor dat het zomerseizoen voorbij is voor de volleyballer uit Sint-Niklaas. Ook de start van de zaalcompetitie bij zijn nieuwe club Vamos Stekene komt in gevaar. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteindelijk zat er voor Patro meer in”

  Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteinde­lijk zat er voor Patro meer in”

  De Limburgse derby tussen Patro Eisden en Thes Sport bracht niet het vuurwerk dat velen verwachtten. Het werd een gesloten wedstrijd met amper doelkansen. Beide defensieve blokken hielden de ruimtes klein, terwijl de aanvallende linies zelden gevaar creëerden. De brilscore is dan ook een terechte weergave van de het spelbeeld. Beide teams konden zich achteraf in de puntendeling vinden. Al vond trainer Stijnen, dat Eisden met twee goede mogelijkheden van Bounou het meeste aanspraak maakte op de zege.