Jente Boons trainde de voorbije weken in de buurt van Barcelona.
Volledig scherm
Jente Boons trainde de voorbije weken in de buurt van Barcelona. © RV

Jente Boons bereidt zijn eerste seizoen bij de beloften voor met een lange stage in Spanje: “Twintig dagen stevig getraind”

Jente Boons trekt volgende week het rood-witte shirt van de beloftenploeg van Lotto-Soudal aan. Een grote stap voor de eerstejaarsbelofte uit Schoot die enkele maanden geleden zijn CV overmaakte aan ploegleider Kurt Van de Wouwer. “Hij belde me op en was onder de indruk van mijn prestaties”, klonk het bij Boons die nog tot het einde van het jaar in Spanje traint. “Ik heb er dan al twintig trainingsdagen onder de zuiderse zon opzitten.”

 1. Noor Vidts verbetert zich op de vijfkamp in zaal en lonkt naar het EK in Polen
  Indooratletiek

  Noor Vidts verbetert zich op de vijfkamp in zaal en lonkt naar het EK in Polen

  Noor Vidts won niet alleen de vijfkamp in het Franse Aubière, maar verbeterde haar PR in de discipline tot 4.665 punten of een verbetering van 36 punten. In dit prille jaar vol afgelaste wedstrijden lukte ze daarmee zelfs de beste wereldprestatie en vermoedelijk een ticket voor het EK indoor in het Poolse Torun.De Europese atletiekfederatie selecteerde reeds vijf vrouwelijke atleten (waaronder Nafi Thiam) voor de vijfkamp van het komend EK in Torun. Daar zullen nog zes à zeven vrouwen bijkomen op basis van de resultaten van het aan gang zijnde winterseizoen.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk