Jente Boons start maandag voor het eerst in zijn trui van Lotto-Soudal.
Volledig scherm
Jente Boons start maandag voor het eerst in zijn trui van Lotto-Soudal. © RV/Face Peeters

Jente Boons begint aan zijn wielerseizoen: “Ik kijk uit naar de buitenlandse koersen”

WielrennenHet wielerseizoen is eindelijk van start gegaan voor wie geen prof is. Ook voor Jente Boons die aan zijn eerste seizoen bij de beloften bezig is. De Looienaar kwam nog niet in actie, maar dat is achteraf gezien niet zo erg. “Het coronavirus had me te pakken en ik zat drie weken niet op de fiets. Gelukkig is dat verleden tijd en kijk ik uit naar mijn eerste koersen”, zegt Boons. “Ik leg de lat bewust niet te hoog. De ploeg geeft me trouwens de kans om rustig te groeien.”

  1. MMA-vechtster Cindy ‘Battlecat’ Dandois uit Deurne vecht voor wereldtitel en ticket in PFL-play-offs: “In goede dag kan ik iedereen verslaan”
    Vechtsport MMA

    MMA-vecht­ster Cindy ‘Battlecat’ Dandois uit Deurne vecht voor wereldti­tel en ticket in PFL-play-offs: “In goede dag kan ik iedereen verslaan”

    MMA-vechtster Cindy ‘Battlecat’ Dandois (36) uit Deurne neemt het nu vrijdag op tegen de ongeslagen wereldkampioene én tweevoudig Olympisch judo kampioene Kayla Harrison. Met Atlantic City in de Amerikaanse staat New Jersey als decor stapt ze in de kooi met de wereldtitel en een ticket voor de play-offs in de Profession Fighter League als inzet.