Jens Zutterman pronkt met de kampioensbeker van de Nieuwelingen B.
Volledig scherm
Jens Zutterman pronkt met de kampioensbeker van de Nieuwelingen B. © Foto Coghe

Jens Zutterman nationaal kampioen bij de Nieuwelingen B: “Ik schonk mezelf een prachtig verjaardagscadeau”

motorcrossDe nieuwe kampioen bij de Nieuwelingen B in de MCLB luistert naar de naam Jens Zutterman. De 31-jarige schrijnwerker uit Ieper verzamelde maar liefst 192 punten op 200, wat resulteerde in een verpletterende voorsprong op zijn concurrenten. Met een dubbele reekszege in Lichtervelde zette Zutterman al een week voor de eigenlijke finales de kroon op zijn superseizoen.

0 reacties

 1. Michiel Ahyi en Knack Roeselare verstevigen leiderspositie: “Zo veel mogelijk laten zien wat ik kan”
  Volleybal Lotto League

  Michiel Ahyi en Knack Roeselare verstevi­gen leiderspo­si­tie: “Zo veel mogelijk laten zien wat ik kan”

  Voor de wedstrijd tussen Roeselare en Gent koos Knack-coach Vanmedegael ervoor om drie nieuwe spelers in zijn team te brengen. De aanvallers Michiel Ahyi en Simon Plaskie hadden een paar jaar geleden bij de Gentse ploeg gespeeld en toonden met een grote gretigheid dat zij er flink op vooruit gegaan zijn sinds zij bij de landskampioenen volleyballen. De Braziliaanse middenspeler Maicon Leite kreeg ook uitgebreide speelkansen. Hij hoorde meteen bij de uitblinkers.
 2. Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfinale in februari: “We willen nog meer doelstellingen bereiken”
  Volleybal

  Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfina­le in februari: “We willen nog meer doelstel­lin­gen bereiken”

  Na twee gewonnen sets was Asterix Avo in Leuven zeker van een plaats in de bekerfinale op 26 februari. Het werd uiteindelijk een 0-3 overwinning voor het team van coach Vansnick. Dit wordt de 24ste bekerfinale voor Asterix Avo. De eerste doelstelling is bereikt. Voor de andere halve finale tussen VDK Gent en Hermes Oostende is men nog volop aan het onderhandelen om een geschikte datum te vinden.