Jens Verbeek is aan zijn tweede seizoen bij Dessel Sport begonnen.
Volledig scherm
Jens Verbeek is aan zijn tweede seizoen bij Dessel Sport begonnen. © Mpics

Jens Verbeek en Dessel Sport staan voor verre trip naar Francs Borains: “We hebben veel vertrouwen kunnen tanken”

voetbal eerste nationaleBij Dessel Sport kunnen zich zich gaan opmaken voor een bijzonder lange verplaatsing. Zondagnamiddag wordt de Kempische formatie uit eerste nationale in Francs Borains verwacht. Maar de eerste twee wedstrijden hebben de groen-witten het nodige vertrouwen gegeven.

 1. Niels Notelaers (T1 Datovoc) ziet zijn team mooie reeks neerzetten: “Niet verwacht al zover te staan”
  Volleybal eerste nationale

  Niels Notelaers (T1 Datovoc) ziet zijn team mooie reeks neerzetten: “Niet verwacht al zover te staan”

  Datovoc Tongeren is aan een mooie reeks bezig in eerste nationale. De nieuwkomer prijkt na tien wedstrijden op een gedeelde vierde plaats. Trainer Niels Notelaers is verrast want hij had niet verwacht dat zijn jonge ploeg al zover zou staan. “Ik rekende op een zware heenronde waarin we veel leergeld zouden moeten betalen, maar mijn team bewijst dat het anders kan. Hopelijk houden we dit vol tot kerstmis”, vertelt Niels Notelaers.
 2. KFC Putte klopt Sint-Amands in vooruitgeschoven wedstrijd (3-0) en staat alleen op kop: “We profileren ons niet als titelfavoriet”
  voetbal 3pb

  KFC Putte klopt Sint-Amands in vooruitge­scho­ven wedstrijd (3-0) en staat alleen op kop: “We profileren ons niet als titelfavo­riet”

  Met de top acht op een kluitje belooft de titelstrijd in derde provinciale B razend spannend te worden, maar sinds zaterdag heeft de reeks met FC Putte wel een afgetekende leider. Sammy Abdellah en zijn maats speelden als enigen van de kopploegen een vooruitgeschoven wedstrijd en wonnen die met 3-0 van Sint-Amands. Zo tellen ze alvast drie punten meer dan eerste achtervolgers Schelle en Hallaar én zetten ze hun ongeslagen reeks nu al elf wedstrijden verder.