Speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke en bestuurslid Jochen De Meulenaere van Aalter op de persconferentie van de minivoetbalfederatie.
Volledig scherm
Speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke en bestuurslid Jochen De Meulenaere van Aalter op de persconferentie van de minivoetbalfederatie. © Geert De Rycke

Jens Vandenbroecke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”

MINIVOETBAL EERSTE NATIONALEMVC Banden Nollet Aalter dofte zich vorig seizoen op voor het eerste seizoen in eerste nationale. De kalendermaker had voor de promovendus in het seizoenbegin vier wedstrijden op rij buitenshuis gepland. Het belette de ploeg niet om twee van die wedstrijden tot een goed einde te brengen. In Kortemark en in Nazareth pakte Aalter de drie punten. Het is dan ook wat verrassend dat speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke gewoon hoopt dat zijn team het verblijf in de hoogste reeks hoopt te verlengen.

  1. Eddy Casteels en Leuven Bears likken wonden na onnodig verlies in Aalst: “Dit is pijnlijk op dit niveau”
    Basketbal BNXT-League

    Eddy Casteels en Leuven Bears likken wonden na onnodig verlies in Aalst: “Dit is pijnlijk op dit niveau”

    De 68-57 van Leuven Bears op Okapi Aalst zal nog enkele dagen nagalmen in de Sportoase. Een stunt in het Forum leek tot vijf minuten voor tijd in de maak. Een 11-0 in de slotfase maakte abrupt een einde aan de droom. Iedereen staat weer met beide voeten op de grond. Gelukkig is er ook goed nieuws. De Amerikaan KeVaughn Allen kan eindelijk zijn echte debuut maken.