Jens Reynders (Sport Vlaanderen Baloise) was de beste in de GP Beeckman-De Caluwe in Ninove.
Volledig scherm
Jens Reynders (Sport Vlaanderen Baloise) was de beste in de GP Beeckman-De Caluwe in Ninove. © Geert De Rycke

Jens Reynders pakt eerste profzege in Ninove: “Bewijs van prima groeicurve”

Wielrennen ProfsJens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) heeft zijn eerste profzege te pakken. De Zuid-Limburger was de beste in de Grote Prijs Beeckman-De Caluwe in Ninove. Voor Reynders is dit de bevestiging van een prima groeicurve. Na een minder goed voorjaar koos de renner uit Heers voor een andere aanpak. “Met succes. Ik hoop dat dit de echte start is. Me bewijzen in de Arctic Race of Norway is mijn volgende doel”, vertelt Reynders.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. Maxime Volant (Lyra-Lierse) krijgt zonder Sporting Hasselt over de vloer: “Opmars verder zetten wil zeggen: ook deze wedstrijd winnen”

  Maxime Volant (Ly­ra-Lier­se) krijgt zonder Sporting Hasselt over de vloer: “Opmars verder zetten wil zeggen: ook deze wedstrijd winnen”

  Lyra-Lierse lijkt zichzelf te hebben teruggevonden. Het voorbije weekend werd verdiend gewonnen van Bocholt (1-3), waardoor Lyra-Lierse de balans al helemaal in evenwicht heeft: vijf wedstrijden gespeeld, twee gewonnen, twee verloren, één gelijkspel, zes keer gescoord, zes tegengoals. Maar dat moet nog beter kunnen, lees: de opmars moet worden verder gezet. Om die opmars kracht bij te zetten, moet zondag Sporting Hasselt, het nummer twee in de rangschikking, voor de bijl.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.