Jens Reynders (op dit beeld in actie tijdens de Waalse Pijl) trekt op 1 januari waarschijnlijk een ander truitje aan.
Volledig scherm
Jens Reynders (op dit beeld in actie tijdens de Waalse Pijl) trekt op 1 januari waarschijnlijk een ander truitje aan. © Belga

Jens Reynders is teleurgesteld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”

Wielrennen profs‘Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) maakt de overstap naar Israël-Premier Tech.’ Dat stond maandag te lezen in verschillende kranten. Reynders zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar dat hij vertrekt bij zijn huidige team is duidelijk. “Eerst werd ik gelinkt aan UAE Emirates en nu is het Israël-Premier Tech. Ik kan er nog niks over zeggen, maar op 1 januari trek ik hoogstwaarschijnlijk een ander truitje aan”, vertelt Jens Reynders.

  1. Vinicius Lopes (RWDM) wil zich tonen in bekerduel met KSV Oudenaarde: “Klaar voor negentig minuten”
    voetbal beker van belgië

    Vinicius Lopes (RWDM) wil zich tonen in bekerduel met KSV Oudenaarde: “Klaar voor negentig minuten”

    De bekerwedstrijd tegen KSV Oudenaarde, actief in tweede nationale Vlaanderen, is voor RWDM geen ‘tussendoortje’. “We willen elke wedstrijd winnen. We gaan dus ook tegen Oudenaarde met onze sterkst mogelijke ploeg aantreden. De competitie heeft voorrang, maar we willen in de beker zover mogelijk doorstoten”, verklaart trainer Vincent Euvrard, na twee weken schorsing terug van kort weggeweest.