Jens Pauwels is vanaf vanavond de nieuwe T1 bij FC Assenede
Volledig scherm
Jens Pauwels is vanaf vanavond de nieuwe T1 bij FC Assenede © Robby Verdickt

Jens Pauwels is per direct nieuwe T1 van FC Assenede: “Ik ga niet alles van tafel vegen”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AHet verhaal bij FC Assenede kreeg deze week een ietwat verrassende wending. Trainer ad interim Cederic De Vuser kreeg te horen dat hij niet langer het sportieve roer in handen mag houden. Jens Pauwels (37) wordt de nieuwe T1.  Al bij al een verrassende keuze omdat De Vuser de club met een 12 op 12 weer op een zucht van de top vijf had gebracht. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Mylan Carrasco, broer van Rode Duivel Yannick, zaterdag met KSK Heist tegen Hoogstraten: “We mogen nog steeds dromen van de top drie, toch?”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Mylan Carrasco, broer van Rode Duivel Yannick, zaterdag met KSK Heist tegen Hoogstra­ten: “We mogen nog steeds dromen van de top drie, toch?”

  Wordt Hoogstraten straks het kind van de rekening, nadat Heist op de vorige speeldag op het veld van La Louvière in de vernieling is gespeeld? Heist heeft wat recht te zetten na de 6-2-nederlaag van vorige week. Als we Mylan Carrasco mogen geloven, is de droom om de top drie te halen door Heist nog steeds niet opgeborgen.