Een archiefbeeld van Jens Naessens (met hulptrainer Nico Van Kerckhoven) van vorig seizoen. In de huidige competitie kwam Naessens nog maar een handvol minuten in actie.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Jens Naessens (met hulptrainer Nico Van Kerckhoven) van vorig seizoen. In de huidige competitie kwam Naessens nog maar een handvol minuten in actie. © Belga

Jens Naessens (Lierse) komt na aanslepend blessureleed weer boven water: “Topfit kan ik de ploeg nog altijd iets bijbrengen”

Voetbal Challenger Pro LeagueBij Lierse pakte Jens Naessens (31) afgelopen weekend zijn eerste speelminuten van het seizoen. Komt er vrijdag een vervolg tegen de beloften van Standard? “Door blessureleed kreeg ik het ook op mentaal vlak zwaar”, blikt Naessens terug op een lastige periode.

  1. Kevin Jacobs opnieuw aan het roer bij HC Sasja na interlandbreak: “Veel opgestoken op het WK”
    Handbal eerste nationale

    Kevin Jacobs opnieuw aan het roer bij HC Sasja na interland­break: “Veel opgestoken op het WK”

    HC Sasja moest het enkele weken zonder T1 stellen. Kevin Jacobs ging als hulptrainer mee met de Red Wolves naar het WK handbal in Zweden en Polen. De oefenmeester meldde zich eind januari opnieuw aan bij de eerstenationaler. Hij boekte meteen een belangrijke 28-29-zege op het terrein van Izegem en zo neemt Sasja een stevige optie op de tweede plaats in de reguliere competitie, die over twee speeldagen eindigt. Houthalen komt dit weekend op bezoek in Sporthal Sorghvliedt.