Jens Lambrechts (rechts) bouwde na afloop een stevig feestje met de Leeuwen.
Volledig scherm
Jens Lambrechts (rechts) bouwde na afloop een stevig feestje met de Leeuwen. © RV / Zwarte Leeuw

Jens Lambrechts helpt Zwarte Leeuw met twee goals aan eerste zege van het seizoen: “Hopelijk zijn we nu eindelijk vertrokken”

voetbal derde nationale BZwarte Leeuw is het winnen dan toch niet verleerd. Na een schamele 1 op 21 boekte aanvoerder Jens Lambrechts, goed voor twee treffers, zaterdagavond in en tegen Betekom (3-4) de eerste zege van het seizoen met de Leeuwen.

 1. Abu Francis krijgt steeds vastere voet op het middenveld bij Cercle Brugge: “Met deze kwaliteit altijd in top acht”
  voetbal jupiler pro league

  Abu Francis krijgt steeds vastere voet op het middenveld bij Cercle Brugge: “Met deze kwaliteit altijd in top acht”

  Zondag krijgt Cercle Brugge met AA Gent één van de pretendenten op een plaats in de Champions’ Play-Offs over de vloer. De Buffalo’s mogen alvast een gemotiveerde Abu Francis op het Brugse middenveld verwachten. De 21-jarige Ghanees speelde zichzelf met enkele sterke prestaties in het team. “Voor mij is dit absoluut geen verrassing”, klinkt hij vastberaden.
 2. Geen Ronde Tour du Sahel voor Bart Tribout: “Korte ritten wogen niet op tegen verre verplaatsingen”
  Wielrennen elites z/c

  Geen Ronde Tour du Sahel voor Bart Tribout: “Korte ritten wogen niet op tegen verre verplaat­sin­gen”

  Alles was in kannen en kruiken om eind januari af te reizen naar Mauretanië. In dat West-Afrikaanse land zou Bart Tribout (40) de Tour du Sahel rijden met een samengestelde Vlaamse ploeg. Op het laatste moment werd alsnog verrassend van dat plan afgestapt. Bij het inkijken van het roadbook van deze vijfdaagse bleek geen enkele rit de kaap van honderd kilometer te halen.