Luca De Meester won in Rollegem voor Davide Bomboi (l.) en Jens Delahaye (r.).
Volledig scherm
Luca De Meester won in Rollegem voor Davide Bomboi (l.) en Jens Delahaye (r.). © VDB

Jens Delahaye knap derde in GP Tombroek: “Dit is een mooie beloning op het einde van het seizoen”

Wielrennen beloftenDe GP Tombroek in Rollegem werd na een boeiend koersverloop gewonnen door Luca De Meester. Tollembekenaar Jens Delahaye sprintte naar een fraaie derde plaats in deze wedstrijd die meetelde voor de Road Series. Verrassend is deze prestatie niet echt, want de voorbije weken manifesteerde de eerstejaars bij de beloften zich meermaals in de top tien.

 1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.
 2. Florian Le Joncour (RWDM) kijkt met vertrouwen naar topper tegen Westerlo: “We zitten in positieve spiraal”
  VOETBAL 1B

  Florian Le Joncour (RWDM) kijkt met vertrouwen naar topper tegen Westerlo: “We zitten in positieve spiraal”

  Met het duel tussen RWDM en Westerlo start de derde van vier ‘tranches’ in eerste klasse B. Halfweg het voetbalseizoen prijkt de ploeg van trainer Vincent Euvrard met twintig punten op een mooie gedeelde tweede plaats naast Waasland-Beveren en Deinze. Kan de Brusselse club haar mooie reeks van zes matchen op rij zonder nederlaag voorzetten tegen de autoritaire leider in 1B?
 3. Kristof Bas (Kortessem VV) stopt eind dit seizoen als T1: “Ik verheug mij op mijn nieuwe taak als sportief manager en ben blij met de komst van Gert Meekers als T1"
  voetbal derde provinciale C

  Kristof Bas (Kortessem VV) stopt eind dit seizoen als T1: “Ik verheug mij op mijn nieuwe taak als sportief manager en ben blij met de komst van Gert Meekers als T1"

  Kortessem VV uit derde provinciale C is de club van Kristof Bas zijn hart. Toch moest hij dit seizoen enkele knopen doorhakken. Na twee seizoenen als hoofdtrainer zet de gewezen doelman eind dit seizoen een stap in een nieuwe richting als sportief manager. Hij bleef niet bij de pakken zitten en snel werd met Gert Meekers een opvolger gevonden.