Nicolas Van Peteghem (links) wordt op de huid gezeten door Mitchell Van Den Meersch, die drie keer scoorde voor Erpe-Mere.
Volledig scherm
Nicolas Van Peteghem (links) wordt op de huid gezeten door Mitchell Van Den Meersch, die drie keer scoorde voor Erpe-Mere. © Geert De Rycke

Jens De Landtsheer en Jong Lede delven onderspit tegen Erpe-Mere: “Soms krijg je niet wat je verdient”

Voetbal 3NAOp de eerste speeldag meteen een derby afwerken, er zijn gemakkelijkere wedstrijden. Maar de toeschouwers in Lede werden in de wedstrijd tegen Erpe-Mere United getrakteerd op vijf doelpunten. Ze kregen dus waar voor hun geld. De bezoekers uit Erpe-Mere gingen met de drie punten lopen (2-3). 

 1. Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodetitel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodeti­tel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”

  SV Oostkamp is als enige ploeg ongeslagen in derde nationale A en telt intussen 5 punten bonus op eerste achtervolger Voorde-Appelterre. Met nog drie wedstrijden te gaan in de eerste periode kan de rood-witte formatie dit weekend, wanneer Eppegem op bezoek komt, een stevige optie nemen op de eerste periodetitel. Doelman Milan Iket wil dan ook niet langer de kat uit de boom kijken.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorbereiding op het bekerduel tegen Haasrode-Leuven”
  Volleybal Beker van België

  Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorberei­ding op het bekerduel tegen Haasrode-Leu­ven”

  Het mannenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft zich woensdag - na een overwinning tegen Berg-op-Wijgmaal - geplaatst voor de volgende ronde van de Beker van België. De volleyballers van trainer-coach Christof Van Goethem mogen zich opmaken voor het absolute toptreffen tegen Volley Haasrode-Leuven op het einde van deze maand. Thuis in de Arenahal. Wordt dat de nieuwe hel van Deurne?