Jens De Decker, T1 van FCE Meetjesland, hoopt SK Denderhoutem het vuur aan de schenen te leggen.
Volledig scherm
Jens De Decker, T1 van FCE Meetjesland, hoopt SK Denderhoutem het vuur aan de schenen te leggen. © Robby Verdickt

Jens De Decker (FCE Meetjesland): “We proberen te stunten”

Voetbal tweede provinciale ADe eerste officiële wedstrijd komt er aan voor FCE Meetjesland. De jongens van coach Jens De Decker trekken dit weekend naar eersteprovincialer SK Denderhoutem. De Decker pakt deze bekeropdracht met de nodige ernst aan en hoopt zelfs stilletjes op een stunt van zijn ploeg.

 1. Terwijl Rupel Boom bij Jong AA Gent op zoek gaat naar eerste zege wordt contract van Zuid-Koreaanse spits Sonny Baik ongeldig verklaard: “Uitzichtloze situatie”
  voetbal eerste nationale

  Terwijl Rupel Boom bij Jong AA Gent op zoek gaat naar eerste zege wordt contract van Zuid-Koreaanse spits Sonny Baik ongeldig verklaard: “Uitzicht­lo­ze situatie”

  Rupel Boom zag vorig weekend een eerste zege uit handen glippen tegen Hoogstraten. Een licht gefloten strafschop luidde een laat gelijkspel in (1-1), maar de Steenbakkers lieten in de tweede helft ook zelf na de score op te drijven na de openingsgoal. Een collectief werkpunt, maar doeltreffende spitsen zijn dan natuurlijk ook een troef. Met Sonny Baik stond er zo eentje al weken aan de kant omwille van administratieve redenen en daar blijft het ook bij. De 23-jarige Zuid-Koreaan kan geen geldige verblijfsvergunning voorleggen en dus niet worden aangesloten.
 2. Matthijs Verhanneman (Knack Roeselare): “Zaterdag tijdens de Supercup tonen hoe ver we reeds staan”
  volleybal eml

  Matthijs Verhanne­man (Knack Roeselare): “Zaterdag tijdens de Supercup tonen hoe ver we reeds staan”

  Als aanloop naar de volleybalcompetitie in de splinternieuwe ‘Lotto Volley League’ wordt zaterdagavond in de Tomabelhal van Roeselare de ‘Supercup’ georganiseerd. Een fijn extraatje voor landskampioen Knack Roeselare en bekerwinnaar Caruur Gent. Het gaat vooral om het prestige dat aan deze beker verbonden is. “Als je hem wint, staat zo’n Supercup toch maar mooi op je palmares”, verklaart Matthijs Verhanneman, 15 jaar actief bij de Knack-ploeg.