Jens De Bosscher verzekerde zich in Ronse van een plaats in de halve finale.
Volledig scherm
Jens De Bosscher verzekerde zich in Ronse van een plaats in de halve finale. © Geert De Rycke

Jens De Bosscher: “Noah Merre blijft de topfavoriet in Ronse”

Tennis‘t Park Ronse doft zich op voor het finaleweekend. In het Belgian Circuit behoorde Jens De Bosscher tot het favorietenkransje en die status zette hij de voorbije dagen nog kracht bij. Diede Desimpelaere werd makkelijk opzijgezet (6-0, 6-2) en ook trainingspartner Nicolas Van Gassche klopte hij in de kwartfinale al bij al behoorlijk makkelijk (6-4, 6-2). Toch wil hij de rol van topfavoriet niet opeisen.

 1. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met 6 op 6 leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met 6 op 6 leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht schoof immers gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op één zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open. Vrijdagavond komt AA Gent op bezoek. “Het wordt onze derde wedstrijd op zeven dagen. Gent is ons “zwart beest”. We verloren in de competitie zowel thuis als buitenshuis. We hebben tegen deze club dus nog iets goed te maken”, weet Luna Vanzeir.
  Genk