Jens Adams sloot de Zilvermeercross als vijfde af, een resultaat waarmee hij heel tevreden was.
Volledig scherm
Jens Adams sloot de Zilvermeercross als vijfde af, een resultaat waarmee hij heel tevreden was. © smb

Jens Adams vijfde aan het Zilvermeer: “Best een goed resultaat want veel sterke crossers aan de start”

Na een derde plaats in Gullegem, zijn eerste cross na gedwongen rust, kon Jens Adams (28) in Mol bevestigen met plek vijf. De pion van CT Hollebeekhove bolde anderhalve minuut na laureaat Wout Van Aert over de streep.

 1. Emanoel Nascimento Borges (City Pirates) juicht actieplan van KBVB rond discriminatie en racisme toe:
“Tijd van oerwoudgeluiden weglachen is voorbij”

  Emanoel Nascimento Borges (City Pirates) juicht actieplan van KBVB rond discrimina­tie en racisme toe: “Tijd van oerwoudge­lui­den weglachen is voorbij”

  De Belgische voetbalbond zet samen met Voetbal Vlaanderen en zijn Waalse tegenhanger ACFF een actieplan op in de strijd tegen racisme en discriminatie op onze voetbalvelden. Dat maakte de KBVB dinsdag bekend. Zo komt er een toegankelijk meldpunt, een inclusiemanager, een Diversity Board en een Nationale Kamer voor Discriminatie en Racisme.
 2. Zoon Philippe blikt terug op voetbalcarrière van overleden succestrainer Albert Bers (89): “Hele mooie tijden beleefd”

  Zoon Philippe blikt terug op voetbalcar­riè­re van overleden succestrai­ner Albert Bers (89): “Hele mooie tijden beleefd”

  Vorige week stond de Belgische voetbalwereld even stil bij het overleden van trainer Albert Bers. Niet meer dan logisch natuurlijk als je ’s mans palmares overschouwt. De Limburger, vader van Philippe Bers (ex-trainer Linden, Wezemaal en Kampenhout), was niet alleen de eerste bondscoach van de nationale vrouwenploeg, hij leidde ook clubs als Winterslag en Germinal Ekeren naar de titel in tweede klasse.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp