Jenno Berckmoes stelt zich, zonder een steen te werpen, veel vragen.
Volledig scherm
Jenno Berckmoes stelt zich, zonder een steen te werpen, veel vragen. © RV

Jenno Berckmoes baalt na annulering Ardense Pijl: “Waarom blijft duidelijkheid achterwege?”

Wielrennen beloftenZondag zou Jenno Berckmoes zijn seizoen aanvatten in de Ardense Pijl. Vier dagen voor datum kreeg hij net als bijna tweehonderd andere renners te horen dat de klassieker niet zal doorgaan. Voor de belofte uit Sint-Lievens-Houtem is dit een zoveelste ontgoocheling. Berckmoes verbergt zijn teleurstelling niet, maar blijft zeer sereen bij de vragen die hij heeft.

 1. Britt Ruysschaert: “Met Stephanie Van Bree moet een halve finale iedere week een minimumdoelstelling zijn”
  Beachvolleybal

  Britt Ruys­schaert: “Met Stephanie Van Bree moet een halve finale iedere week een minimum­doel­stel­ling zijn”

  Het beachvolleybalseizoen is opnieuw begonnen. Na een jaar afwezigheid op de verschillende stranden en dorpspleinen werd er veertien dagen geleden gestart met de openingsmanche in Ieper. Dit weekend kijkt iedereen uit naar de tweede editie van het het Belgisch kampioenschap. Naast het sportcentrum ‘De Lange Munte’ in Kortrijk duikt iedereen weer het zand in op de kersvers aangelegde terreinen.
 2. Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpartner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantastisch zijn”
  beachvolleybal BK

  Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpart­ner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantas­tisch zijn”

  Het beachvolleybalseizoen begon veertien dagen geleden met de openingsmanche in Ieper. Dit weekend komen de beachvolleyballers samen in Kortrijk. Vlak naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’ werden mooie terreinen aangelegd waar de deelnemers aan het Belgisch beachvolley kampioenschap aan de slag kunnen. Tim Degruyter en Jo Coenen eindigden in Ieper op een derde plaats. De Gentse spelers trachten dit mooi resultaat zondag in Kortrijk te herhalen.