Jempi Custers hoopt dat de onverwachte zege van vorige week tegen Zwarte Leeuw een vervolg krijgt tegen zijn ex-ploeg KFC Diest.
Volledig scherm
Jempi Custers hoopt dat de onverwachte zege van vorige week tegen Zwarte Leeuw een vervolg krijgt tegen zijn ex-ploeg KFC Diest. © Guy Meurs

Jempi Custers en KAC Betekom ontvangen zaterdagavond leider KFC Diest: “Het zou mooi zijn als we uitgerekend tegen Diest een eerste thuiszege pakken”

voetbal derde nationale BDe spelers van KAC Betekom mogen zich opmaken voor de streekderby tegen de redelijk autoritaire leider KFC Diest. Trainer Jempi Custers hoopt dat de knappe zege van vorige week op Zwarte Leeuw het vertrouwen van zijn manschappen de hoogte heeft ingejaagd voor een nieuwe driepunter. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Frank Depestele blijft in de Europese kansen van Menen geloven: “We willen zo ver mogelijk geraken”
  VOLLEYBAL CEV CUP

  Frank Depestele blijft in de Europese kansen van Menen geloven: “We willen zo ver mogelijk geraken”

  Decospan Menen heeft de heenwedstrijd van de 1/16 finales in het kader van de CEV Cup tegen Guaguas Las Palmas verloren (3-1). Het team van trainer-coach Frank Depestele begon sterk aan het Europese duel, maar na winst in de eerste set ging het stroever en moeizamer. “We konden niet dezelfde receptiekwaliteit vasthouden”, verklaart de trainer-coach van Menen, toen hij in de luchthaven arriveerde. “Aanvallend maakten we ook te veel fouten.”