Jellert Van Landschoot viel zondagavond puik in, maar verzuimde om zijn nieuwe ploeg de drie punten te schenken.
Volledig scherm
Jellert Van Landschoot viel zondagavond puik in, maar verzuimde om zijn nieuwe ploeg de drie punten te schenken. © Photo News

Jellert Van Landschoot (SK Deinze) had invalbeurt met winninggoal kunnen bekronen: “Zo’n kans laat ik niet vaak liggen”

voetbal challenger pro leagueDe invalbeurt van Jellert Van Landschoot in het Lotto Park had, met een beetje zin voor overdrijving, legendarisch kunnen zijn. Een kwartier voor tijd kreeg de 24-jarige Kleitenaar een unieke kans om SK Deinze drie punten te schenken.

 1. Frauke Dirickx (ex-spelverdeelster van België): “Ik heb het volleybal moeten loslaten voor mijn eigen welzijn”
  volleybal WK

  Frauke Dirickx (ex-spelver­deel­ster van België): “Ik heb het volleybal moeten loslaten voor mijn eigen welzijn”

  De wereldkampioenschappen volleybal worden op dit moment in Nederland en Polen georganiseerd. In het kader van het WK nodigde men in Holland twee Belgische kleppers uit. Zij brachten ideeën aan om op een gevarieerde manier jonge spelers en speelsters op te leiden. De onderwerpen: breed motorisch leren, materiaalgebruik, plezier en leren werden gegeven door Kristof de Loose, directeur Sportkaderopleidingen bij Volley Vlaanderen en Frauke Dirickx, tot vorig jaar staflid van de Topsportschool uit Vilvoorde.
 1. Nicolas Rajsel na bekerwinst van FC Dender tegen Dikkelvenne: “Laat Union nu maar komen”
  Voetbal Beker van België

  Nicolas Rajsel na bekerwinst van FC Dender tegen Dikkelven­ne: “Laat Union nu maar komen”

  FCV Dender mag zich opmaken voor een leuke bekeraffiche tegen een club uit eerste klasse A. De blauwhemden waren zoals verwacht een klasse sterker dan Dikkelvenne, maar de tweedenationaler toonde zich wel een moeilijk te manoeuvreren ploeg. De jonge Ngongo en de ingekomen Rajsel vonden in het slotkwartier twee gaatjes in de stugge afweergordel van de sterk aanklampende bezoekers.