Na een jaar VSV Gent trekt Jelle Walraeve naar LS Merendree: “Bij VSV vond ik het voetbalplezier terug, nu wil ik weer een stapje hoger”
Volledig scherm
Na een jaar VSV Gent trekt Jelle Walraeve naar LS Merendree: “Bij VSV vond ik het voetbalplezier terug, nu wil ik weer een stapje hoger” © Robby Verdickt

Jelle Walraeve (VSV Gent) wil tegen Sleidinge grote stap zetten richting behoud: “Al bewezen dat we in tweede thuishoren”

In tweede provinciale A spelen VSV Gent en Sleidinge een belangrijk duel op de rand van de gevarenzone. Bij winst voor de thuisploeg vergroten Jelle Walraeve en co de voorsprong op de degradatieplaatsen tot vijf punten.

 1. T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrekken in thuisderby tegen SK Tongeren”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrek­ken in thuisderby tegen SK Tongeren”

  Iedereen binnen de club was vol lof over het geleverde werk van de ontslagen coach Wim Hayen, die volgend seizoen aan de slag gaat bij KVK Wellen. Er kwam echter een mindere periode qua resultaten en dan is meestal de coach de kop van Jut. T2 Davy Sroka nam de fakkel over en is meteen succesvol. Thuis tegen Turnhout en uit bij Lebbeke liet Sporting Hasselt een zes op zes noteren.
 2. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (P.Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (P.Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen