Doelman Runarsson ligt geklopt in zijn netten, ook Ngawa beseft dat hij Jelle Vossen net iets te veel vrijheid heeft gegeven om zijn veertiende van het seizoen binnen te koppen. “Frustrerend dat het weer niet de volle buit oplevert”, sakkert de Limburger.
Volledig scherm
Doelman Runarsson ligt geklopt in zijn netten, ook Ngawa beseft dat hij Jelle Vossen net iets te veel vrijheid heeft gegeven om zijn veertiende van het seizoen binnen te koppen. “Frustrerend dat het weer niet de volle buit oplevert”, sakkert de Limburger. © PN

Jelle Vossen (Zulte Waregem) beseft dat punt tegen Leuven eigenlijk te weinig was: “Er zat meer in”

Voetbal 1AMet zijn veertiende doelpunt van het seizoen sleepte Jelle Vossen woensdag tegen OHL nog een puntje uit de brand voor Zulte Waregem. Maar tevreden konden de spits en zijn team met de puntendeling niet zijn. “We hadden op meer gerekend en dat heeft er ook wel ingezeten, maar nu moet al onze aandacht naar zaterdag en naar Beerschot”, geeft de Limburger aan.

 1. T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrekken in thuisderby tegen SK Tongeren”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrek­ken in thuisderby tegen SK Tongeren”

  Iedereen binnen de club was vol lof over het geleverde werk van de ontslagen coach Wim Hayen, die volgend seizoen aan de slag gaat bij KVK Wellen. Er kwam echter een mindere periode qua resultaten en dan is meestal de coach de kop van Jut. T2 Davy Sroka nam de fakkel over en is meteen succesvol. Thuis tegen Turnhout en uit bij Lebbeke liet Sporting Hasselt een zes op zes noteren.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 3. KBC Sint-Michiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”
  krachtbal eerste nationale

  KBC Sint-Mi­chiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”

  Na vier jaar zonder titel – twee geannuleerde coronaseizoenen meegerekend – is de oppergaai opnieuw in handen van KBC Sint-Michiels. Voor de ogen van een grote schare supporters haalden de Bruggelingen een 24-15-zege binnen tegen HO Beitem en zo kan het drie speeldagen voor het einde niet meer bijgehaald worden door eerste achtervolger KBC Male.