Jelle Vossen in het Westelse Kuipje, de handen in het haar: "Wanneer kiest het geluk een keertje onze kant", vraagt de Waregemse prijsschutter zich af. In de Kempen stonden Bolat en de lat in de weg van een goal voor Vossen.
Volledig scherm
Jelle Vossen in het Westelse Kuipje, de handen in het haar: "Wanneer kiest het geluk een keertje onze kant", vraagt de Waregemse prijsschutter zich af. In de Kempen stonden Bolat en de lat in de weg van een goal voor Vossen. © BELGA

Jelle Vossen na nieuw verlies van Zulte Waregem in Westerlo: “Het mag nu toch echt eens gaan meezitten”

Jupiler Pro LeagueDoor de afwezigheid van de geschorste Ramirez, koos Mbaye Leye in Westerlo voor een driemansvoorhoede met Ndour en Fadera als diepste duo en Jelle Vossen daar kort achter, hangend maar ook weer hardwerkend. De Limburger was de gevaarlijkste man van Essevee, maar zag een kogel via de lat weer in het veld springen. “Exemplarisch voor het geluk dat nooit eens onze kant kiest”, zucht de ex-Rode Duivel.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.