Jelle Vermoote in actie in Zerkegem: de belofte uit Pervijze zal dit jaar tot eind oktober op de weg koersen.
Volledig scherm
Jelle Vermoote in actie in Zerkegem: de belofte uit Pervijze zal dit jaar tot eind oktober op de weg koersen. © Foto Coghe

Jelle Vermoote schoolt zich om van crosser tot wegrenner: “Geen klimmer, maar wel goed op kasseien”

WIELRENNEN BELOFTENTweedejaarsbelofte Jelle Vermoote schoolt zich om tot wegrenner. De kerel uit Pervijze heeft al twee wedstrijden in de benen. In Bassevelde maakte hij dinsdag deel uit van de beslissende vlucht. Vermoote sloot zijn tweede koers als dertiende af.

 1. Glenn Neven (Lommel SK): “Laatste druk weekend als voorbereiding op de competitiestart”

  Glenn Neven (Lommel SK): “Laatste druk weekend als voorberei­ding op de competitie­start”

  De competitiestart is niet meer ver af. Dit weekend moet Lommel SK nog twee keer aan de slag met op vrijdagavond om 19u een thuiswedstrijd tegen buur Dessel Sport. Zaterdag om 16u30 is er de laatste oefenwedstrijd in en tegen het Nederlandse RKC Waalwijk. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat coach Liam Manning kan rekenen op zijn verdediging. Rots in de branding is de ervaren klasbak Glenn Neven (31) die aan zijn negende seizoen is begonnen aan de Gestelsedijk.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Mo Messoudi wordt assistent van Jonas De Roeck bij Westerlo: “Kom terecht in ambitieuze club waar ik veel kan leren”
  Voetbal 1B

  Mo Messoudi wordt assistent van Jonas De Roeck bij Westerlo: “Kom terecht in ambitieuze club waar ik veel kan leren”

  Er moeten nog wat punten en komma’s worden gezet in het contract, maar het staat voor 99 procent vast dat Mo Messoudi (37) de technische staf van VC Westerlo zal verruimen. Messoudi wordt in het Kuipje assistent van hoofdcoach Jonas De Roeck, met wie hij nog een jaar samen speelde bij Beerschot. “Westerlo is ambitieus en van Jonas ga ik zeker een en ander kunnen opsteken”, aldus Messoudi.