Jelle Vermoote in actie in Zerkegem: de belofte uit Pervijze zal dit jaar tot eind oktober op de weg koersen.
Volledig scherm
Jelle Vermoote in actie in Zerkegem: de belofte uit Pervijze zal dit jaar tot eind oktober op de weg koersen. © Foto Coghe

Jelle Vermoote schoolt zich om van crosser tot wegrenner: “Geen klimmer, maar wel goed op kasseien”

WIELRENNEN BELOFTENTweedejaarsbelofte Jelle Vermoote schoolt zich om tot wegrenner. De kerel uit Pervijze heeft al twee wedstrijden in de benen. In Bassevelde maakte hij dinsdag deel uit van de beslissende vlucht. Vermoote sloot zijn tweede koers als dertiende af.

 1. Gerben Thijssen trekt met veel goesting en ambitie naar zijn tweede Vuelta: “Ik ben van niemand bang”
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen trekt met veel goesting en ambitie naar zijn tweede Vuelta: “Ik ben van niemand bang”

  Gerben Thijssen (Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux) staat vrijdag aan de start van de Ronde van Spanje. Het wordt ook meteen de tweede grote ronde voor de Genkenaar die in 2020 al een keer de Vuelta reed. Een wereld van verschil trouwens voor Thijssen, toen bij Lotto Soudal, die bij zijn nieuwe ploeg een boost van vertrouwen kreeg. “Ik ben er klaar voor en neen, ik ben van niemand bang. Ik ga voor ritwinst”, vertelt hij.
 2. Arne Baers promoveert naar het Tormans Cyclo Cross Team: “Tonen wat ik waard ben”
  Veldrijden

  Arne Baers promoveert naar het Tormans Cyclo Cross Team: “Tonen wat ik waard ben”

  Arne Baers heeft zijn verwachte promotie te pakken. De Palenaar rijdt vanaf volgende maand in de kleuren van het Tormans Cyclo Cross Team en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux. Voor Baers is het niet enkel een verwachte stap voorwaarts, maar ook een verdiende promotie. “Ik ben heel blij met deze kans. Ik ben aan mijn derde seizoen bij de beloften toe en klaar om me te tonen. En te laten zien wat ik waard ben”, klinkt het.