Voor Jelle van Kruijssen is de ban gebroken met zijn eerste en ongetwijfeld niet laatste treffer van het seizoen.
Volledig scherm
Voor Jelle van Kruijssen is de ban gebroken met zijn eerste en ongetwijfeld niet laatste treffer van het seizoen. © Koen Merens

Jelle van Kruijssen en SK Londerzeel boeken knappe zege bij Hoogstraten: “Vanaf de eerste minuut de mouwen opgestroopt”

voetbal tweede nationale BSK Londerzeel heeft Hoogstraten een eerste nederlaag aangesmeerd. Doelpunten van de Nederlandse tandem Manuel en van Kruijssen zorgden voor een 1-2-zege en een voortvarende start van de competitie met zeven op negen.

 1. Shaun Vandecasteele (PS Oostkamp) na bekerstunt tegen Kortemark: “We hadden meteen het gevoel dat Kortemark te pakken was”
  minivoetbal

  Shaun Vandecas­tee­le (PS Oostkamp) na bekerstunt tegen Kortemark: “We hadden meteen het gevoel dat Kortemark te pakken was”

  Voor twee topklassers in het minivoetbal zit de Beker van België er al op. Een sterk WDP Rollegem schakelde Banden Nollet Aalter uit (5-4). Een nog grotere verrassing kwam er in een West-Vlaams onderonsje tussen MVC KBC Kortemark en derdeklasser PS Oostkamp. Een gehavend Kortemark kreeg geen vat op een supergemotiveerd Oostkamp en moest met 3-6 de duimen leggen.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?