Matthijs Verhanneman heeft net uitgehaald. Jelle Sinnesael (links) en Akseli Lankinen kunnen enkel maar toekijken.
Volledig scherm
Matthijs Verhanneman heeft net uitgehaald. Jelle Sinnesael (links) en Akseli Lankinen kunnen enkel maar toekijken. © VDB

Jelle Sinnesael verliest met Menen ook tweede finaleduel: “We gaan Roeselare geen cadeaus geven”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEOndanks een sterke start verloor Menen woensdag ook de tweede finalewedstrijd tegen Roeselare zonder dat het een set kon pakken (24-26, 13-25 en 15-25). Als Roeselare zaterdag het derde duel wint, mag het zijn dertiende landstitel vieren.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.