Jelle Nerinckx (met voorzitter Martin Baert en sponsor Peter De Vos) gaf tegen Charleroi de aftrap.
Volledig scherm
Jelle Nerinckx (met voorzitter Martin Baert en sponsor Peter De Vos) gaf tegen Charleroi de aftrap. © Geert Tresignie

Jelle Nerinckx herstelt van auto-immuunziekte: “Het herstal zal nog een hele tijd in beslag nemen”

VOETBAL/FUTSALJelle Nerinckx (25) is een bekende naam in het voetbal. Op het veld verdedigde hij de kleuren van Avenir Lembeek en Kester-Gooik. In zaal was hij aangesloten bij Halle-Gooik. Vorig jaar werd de Hallenaar geveld door een auto-immuunziekte. Maanden later is er veel beterschap, maar het genezingsproces is nog niet voltooid.

  1. Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”

    Zaterdagavond staat er in derde nationale B nog eens een ouderwetse derby tussen KVK Beringen en KFC Diest op het programma. Beide clubs teren op een rijke voetbalgeschiedenis, maar anno 2021 is het vooral knokken om zich stilaan weer op de nationale voetbalkaart te zetten. Diest begon verrassend sterk aan het seizoen, maar zakte dan terug, terwijl Beringen stilaan aan een opmars lijkt bezig te zijn.