Jelle Harteel vorig weekend in de rode bergtrui van de Keizer der Junioren. Hij gaat vrijdagvoormiddag zijn kans op het WK voor junioren.
Volledig scherm
Jelle Harteel vorig weekend in de rode bergtrui van de Keizer der Junioren. Hij gaat vrijdagvoormiddag zijn kans op het WK voor junioren. © VDB

Jelle Harteel is klaar voor het WK: “Ik ben benieuwd naar het tactisch plan van bondscoach Bomans”

WIELRENNEN JUNIORENMooie week voor Jelle Harteel (18). De tweedejaarsjunior uit Adinkerke won vorige zaterdag de eerste rit van de Keizer der Junioren, is zeker van een overstap naar het Lotto-Soudal Development Team en mag vrijdag in en rond Leuven het WK afwerken.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Gelenaar Siebe Horemans staat met Excelsior Rotterdam bovenaan in Nederlandse tweede klasse: “Klaar voor stap hogerop”
  VOETBAL

  Gelenaar Siebe Horemans staat met Excelsior Rotterdam bovenaan in Nederland­se tweede klasse: “Klaar voor stap hogerop”

  Siebe Horemans (23) begint vrijdagavond met Excelsior als eerste achtervolger van leider Volendam aan de topper bij ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse tweede klasse. Een groot contrast met vorig seizoen, toen de Rotterdammers veelal onderaan de stand bengelden. Zo werpt de grote schoonmaak in de spelersgroep van Excelsior van deze zomer duidelijk zijn vruchten af, maar Horemans zelf bleef onaantastbaar als rechtsachter.
 3. Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanenstrijd tegen Limburg United B”

  Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanen­strijd tegen Limburg United B”

  In TDM 1 zijn de twee Limburgse clubs Croonen Lommel en Limburg United B uitstekend op dreef. De strijd in de top van het klassement is dan ook adembenemend spannend. Met vier clubs staan ze met tien punten uit vier wedstrijden. De Noord-Limburgers staan mee aan de leiding en zijn klaar voor de derby van het jaar met komend weekend het bezoek van Limburg United B. Center Toon Ceyssens (24) bezig aan een beresterk seizoen kijkt reikhalzend uit naar de titanenstrijd.