Jelle Cherlet voelt zich prima: “Dat jaartje zonder voetbal is goed voor me geweest.”
Volledig scherm
Jelle Cherlet voelt zich prima: “Dat jaartje zonder voetbal is goed voor me geweest.” © Geert De Rycke

Jelle Cherlet (Mariakerke) geniet en wil bevestigen tegen Ardennen: “Die vier op zes moeten we nu verzilveren”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer Excelsior Mariakerke en Jelle Cherlet hebben de seizoenstart niet gemist. De middenvelder wil op de ingeslagen weg doorgaan met een goede prestatie zondag tegen KVV Ardennen.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?