Jelle Cherlet baalt van de moeizame competitiestart: "We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Dat klinkt zo cliché, maar het is de realiteit."
Volledig scherm
Jelle Cherlet baalt van de moeizame competitiestart: "We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Dat klinkt zo cliché, maar het is de realiteit." © RJVH / RV

Jelle Cherlet (Mariakerke) blikt vooruit op belangrijk duel met SKN Sint-Niklaas: “Het is al vijf voor twaalf”

voetbal eerste provincialeIn eerste provinciale ontvangt KSC Mariakerke zaterdagavond rode lantaarn SKN Sint-Niklaas. Het Oost-Vlaamse treffen is een duel tussen de enige twee teams die nog wachten op een eerste zege.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.