Robbe Smessaert (KVE Drongen) probeert Jeffrey Verplancke (r.) de bal af te snoepen.
Volledig scherm
Robbe Smessaert (KVE Drongen) probeert Jeffrey Verplancke (r.) de bal af te snoepen. © Robby Verdickt

Jeffrey Verplancke maakt met Eendracht Aalter 0-2-achterstand ongedaan: “Vooral sterke tweede helft onthouden”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEen 2-2-gelijkspel voor eersteprovincialer Eendracht Aalter tegen KVE Drongen. De kans om aansluiting te vinden met de subtop werd dus gemist. Al hadden ze bij Aalter ook wel reden om ietwat tevreden te zijn. Na een halfuur hadden de bezoekers uit Drongen immers een 0-2-voorsprong bij elkaar gevoetbald. Toch slaagden de jongens van coach Roel Sucaet er nog in om een punt uit de brand te slepen. 

 1. Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Gaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer dertien in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar verder aanwakkeren.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.