Jeff Gevers (l.) in duel met Jens Driesen van Wezel.
Volledig scherm
Jeff Gevers (l.) in duel met Jens Driesen van Wezel. © Mpics

Jeff Gevers ontvangt met Berg en Dal Retie: “Het wordt een zware terugronde”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEIn eerste provinciale hervat de competitie met twee rasechte Kempische duels. ASV Geel is zaterdagavond om 20 uur gastheer voor Vorselaar, dat in de Leunen aan een bijzonder zwaar drieluik begint. Even verder ontvangt Berg en Dal zondag om 14.30 uur Retie, de fusieclub die in de heenronde werd geprezen voor zijn aantrekkelijk en positief voetbal.

 1. Sammy Van Den Bosche kan met DT Borsbeke de titel stilaan ruiken na nieuwe zege: “Champagne staat nog niet koud”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Sammy Van Den Bosche kan met DT Borsbeke de titel stilaan ruiken na nieuwe zege: “Champagne staat nog niet koud”

  Promovendus DT Borsbeke lijkt op weg naar een stevige stunt. Na de stuntzege van vorige week op het veld van Sint-Denijs ging nu ook Berlare met het kleinste verschil voor de bijl. Op vier speeldagen van het einde heeft Borsbeke een kloof van vijf punten op concurrent Melsele. Een tweede titel op rij lonkt dus voor de Zebra’s, maar promoveren wil de club niet.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.