Jef Vermeiren op de Flanders Cup in Lier.
Volledig scherm
Jef Vermeiren op de Flanders Cup in Lier. © Gmax

Jef Vermeiren wint hoogspringen op Flanders Cup Lier: “Ik heb er opnieuw zin in”

AtletiekNa enkele wedstrijdloze weken maakte Jef Vermeiren een fraaie rentree op de Flanders Cup van Lier zaterdag. Hij won de spannende en hoogstaande hoogspringcompetitie met 2m11. 

 1. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
  Krachtbal eerste nationale

  Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

  Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.
 2. Didier Haenen mag met SV Belisia in beker naar Gentse Ghelamco Arena: “Op die grasmat mogen spelen is voor elk van ons een uitdaging”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Didier Haenen mag met SV Belisia in beker naar Gentse Ghelamco Arena: “Op die grasmat mogen spelen is voor elk van ons een uitdaging”

  Wanneer je op een avond op weg naar de kust passeert aan de mooi verlichte Ghelamco Arena in Gent, bekruipt je steevast het gevoel van een mythische aantrekkingskracht. Een rondvraagje de voorbije dagen, leerde ons dat veel mensen in de entourage van tweedenationaler SV Belisia opteerden voor een cupduel met Standard, Anderlecht of, hoe kan het anders, KRC Genk. Is de bekertegenstander in de 1/16de finale met AA Gent dan een tegenvaller, vroegen we kapitein Didier Haenen.
 3. De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebarsten
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebar­sten

  De voorbereiding op de competitie in de EuroMillions League is volop aan de gang. Caruur Volley Gent speelt veel oefenwedstrijden om in het gewenste ritme te geraken. Het is de automatismen verbeteren en de ‘finetuning’ tussen de verschillende spelers aanscherpen, zodat het team van coach Jan Van Huffel op vrijdag 22 oktober aan de eerste confrontatie kan beginnen tegen Menen.
 1. Kevin Baets en FC Alken willen goede start bevestigen: “Ik kan rekenen op gretige spelers die voor elkaar door het vuur gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Kevin Baets en FC Alken willen goede start bevestigen: “Ik kan rekenen op gretige spelers die voor elkaar door het vuur gaan”

  Met vier op zes doet Alken het merkelijk beter dan vorig seizoen, toen ze na vijf wedstrijden nog geen enkel punt telden. Trainer Kevin Baerts kan dan ook niet anders dan tevreden zijn over zijn team. Zaterdagavond komt Eendracht Maasmechelen op bezoek. De Alkense trainer wil de goede resultaten bevestigd zien en mikt op een zege. “Koen Vanhelden was hier nog niet lang geleden trainer. Het zal niet moeilijk zijn om mijn spelers te motiveren”, aldus Kevin Baets.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).