Jef Vermeiren op de Flanders Cup in Lier.
Volledig scherm
Jef Vermeiren op de Flanders Cup in Lier. © Gmax

Jef Vermeiren wint hoogspringen op Flanders Cup Lier: “Ik heb er opnieuw zin in”

AtletiekNa enkele wedstrijdloze weken maakte Jef Vermeiren een fraaie rentree op de Flanders Cup van Lier zaterdag. Hij won de spannende en hoogstaande hoogspringcompetitie met 2m11. 

 1. Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Beverst): “Bal ging er netjes in”

  Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Be­verst): “Bal ging er netjes in”

  Voor aanvang van de kompetitiestart hadden de mensen bij Schoonbeek-Beverst wat graag voor een 9 op 12 getekend. Dat ontkent ook de breed glimlachende Thomas Telegrafo, auteur van het enige doelpunt, niet. “Misschien was het allemaal niet even academisch, maar de driepunter telt wel. Bij de rust had ik het er nog over met Tibo Bogaers. Scoren met een vrijschop en de zege pakken, zou toch leuk zijn. Ikzelf zag mijn bal nochtans over gaan, maar gelukkig voor ons viel hij lekker binnen”.
 2. Lyra-Lierse moet nog steeds op zoek naar die eerste overwinning: “Cijfers liegen niet: 1 op 9 is veel te weinig voor deze groep”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se moet nog steeds op zoek naar die eerste overwin­ning: “Cijfers liegen niet: 1 op 9 is veel te weinig voor deze groep”

  Lyra-Lierse staat met een 1 op 9 uit de eerste drie wedstrijden zowaar op een degradatieplaats. En dat kan toch echt niet de bedoeling zijn. Wie het vorige seizoen van de club gevolgd heeft, weet dat dit niet kan en zal blijven duren. Het tij moet wel eens keren. Kan dat tegen de City Pirates? Ja, zeker. Maar dan zullen een aantal sterkhouders wel eens moeten opstaan.