Jef Van Meirhaeghe in volle actie tijdens het BK tijdrijden voor elites zonder contract: de thuisrijder viel net naast het podium.
Volledig scherm
Jef Van Meirhaeghe in volle actie tijdens het BK tijdrijden voor elites zonder contract: de thuisrijder viel net naast het podium. © Geert De Rycke

Jef Van Meirhaeghe naar BK ploegentijdrijden: “Onze vierde man zal z’n tenen moeten uitkuisen”

wielrennen elite z/cKan de Bataia Brigade in Montenaken op het nationaal kampioenschap ploegentijdrijden verrassen? Met Jari Verstraeten, Jef Van Meirhaeghe en Filip Speybrouck als tweede, vierde en tiende op het recente BK tijdrijden in Gavere lijkt dat niet onmogelijk. De chrono van de vierde man is beslissend.

 1. Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Een blessure komt altijd ongelegen, maar als je met de kompetitiestart in het vooruitzicht plots één van je sterkhouders moet vervangen, ligt een oplossing niet meteen voor het grijpen. Bij Belisia is men dezer dagen naarstig op zoek naar een vervanger voor goalie Leonardo Cascio, die vorige week in het duel op Helson geblesseerd uitviel. “Een bijkomende scan op maandag heeft uitgewezen dat het om een scheurtje in de hamstrings gaat”, aldus het onfortuinlijke sluitstuk. “De behandelende arts heeft aangegeven dat een operatie niet nodig is, maar schat de onbeschikbaarheid in het slechtste geval wel op een drietal maanden. Zulke boodschap is nooit leuk natuurlijk, temeer daar ik erop gebrand lag om al het goede van afgelopen seizoen te willen bevestigen. Het is al positief dat er geen operatie komt en dat ik ook nu al gelijk met de revalidatie kan aanvatten”, doet Cascio zijn verhaal.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.