Jean Max (KMR Biesen), eerder dit seizoen nog fier poserend met een stukje kunstgras, heeft bedenkingen na een corona-uitbraak binnen zijn club.
Volledig scherm
Jean Max (KMR Biesen), eerder dit seizoen nog fier poserend met een stukje kunstgras, heeft bedenkingen na een corona-uitbraak binnen zijn club. © Borgerhoff

Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkingen na corona-uitbraak: “Wie brengt duidelijkheid in de te volgen procedure?”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE AOf het eerste elftal van derdeprovincialer KMR Biesen zondag de korte verplaatsing naar Membruggen zal maken, is op dit ogenblik zeer de vraag. Na een positieve melding bij één van de reservespelers donderdagmorgen, bleek in de vooravond dat nog vijf spelers bij een zelftest een positieve indicatie noteerden. De dienstdoende ref noteerde zulks in bijzijn van beide teams en allicht zal voor de groene tafel van het PC later een definitief uitsluitsel geveld worden. “Geen van beide teams wil in dit geval spreken van een forfait”, aldus Jean Max, gerechtigd correspondent bij KMR Biesen. “Vraag aan de spelers of ze willen voetballen en zij zullen allen volmondig ‘ja’ antwoorden. Alleen kan je de gezondheid van de mensen uiteraard niet in het gedrang brengen en moet je nuchter de juiste beslissing nemen.”

  1. Dries Vandekerckhove en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”
    voetbal vierde provinciale A

    Dries Vandekerck­ho­ve en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”

    FA Nieuwpoort doet een uitstekende zaak in vierde provinciale A na een 2-0-zege tegen Gits, dat na deze nederlaag uit de top drie valt. Nieuwpoort komt op gelijke hoogte met Gits en heeft, met nog een wedstrijd te goed, zicht op de huidige derde plaats van Vleteren. Aanvoerder Dries Vandekerckhove scoorde in het duel tegen Gits en staat even stil bij de goede reeks van zijn ploeg.