Jean-Marie Alexander voor aanvang van de bekermatch tegen SK Lochristi: “We moeten tonen dat de voetbalhonger na maanden inactiviteit groter is dan ooit.”
Volledig scherm
Jean-Marie Alexander voor aanvang van de bekermatch tegen SK Lochristi: “We moeten tonen dat de voetbalhonger na maanden inactiviteit groter is dan ooit.” © Geert De Rycke

Jean-Marie Alexander en Sint-Denijs ontvangen SK Lochristi in Croky Cup: “Willen achteraf een goed gevoel overhouden”

Voetbal tweede provincialeTweedeprovincialer KVV Sint-Denijs verwelkomt zondag derdenationaler SK Lochristi in de Croky Cup. Na twee moeizame oefenpartijen hoopt coach Jean-Marie Alexander vooral een goed gevoel over te houden aan de bekerwedstrijd.

  1. Lander Van Lautem (Diegem Sport) na pijnlijk verlies in derby tegen SK Londerzeel: “Het doelpunt viel aan de andere kant”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Lander Van Lautem (Diegem Sport) na pijnlijk verlies in derby tegen SK Londerzeel: “Het doelpunt viel aan de andere kant”

    Na een half uur en met een 2-0-tussentand zag het ernaar uit dat SK Londerzeel vlot zijn eerste seizoenszege zou pakken ten nadele van streekgenoot Diegem Sport. De bezoekers gaven zich echter niet gewonnen. Dankzij doelpunten van Daimy Deflem en Maxime Mauën klom groen-wit nog op gelijke hoogte, maar thuisspeler Ali Yildiz rondde zijn hattrick af en hield zo de drie punten in Londerzeel.