Jean-Marie Alexander voor aanvang van de bekermatch tegen SK Lochristi: “We moeten tonen dat de voetbalhonger na maanden inactiviteit groter is dan ooit.”
Volledig scherm
Jean-Marie Alexander voor aanvang van de bekermatch tegen SK Lochristi: “We moeten tonen dat de voetbalhonger na maanden inactiviteit groter is dan ooit.” © Geert De Rycke

Jean-Marie Alexander en Sint-Denijs ontvangen SK Lochristi in Croky Cup: “Willen achteraf een goed gevoel overhouden”

Voetbal tweede provincialeTweedeprovincialer KVV Sint-Denijs verwelkomt zondag derdenationaler SK Lochristi in de Croky Cup. Na twee moeizame oefenpartijen hoopt coach Jean-Marie Alexander vooral een goed gevoel over te houden aan de bekerwedstrijd.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteindelijk zat er voor Patro meer in”

  Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteinde­lijk zat er voor Patro meer in”

  De Limburgse derby tussen Patro Eisden en Thes Sport bracht niet het vuurwerk dat velen verwachtten. Het werd een gesloten wedstrijd met amper doelkansen. Beide defensieve blokken hielden de ruimtes klein, terwijl de aanvallende linies zelden gevaar creëerden. De brilscore is dan ook een terechte weergave van de het spelbeeld. Beide teams konden zich achteraf in de puntendeling vinden. Al vond trainer Stijnen, dat Eisden met twee goede mogelijkheden van Bounou het meeste aanspraak maakte op de zege.
 3. Cedric Volkaerts en Berlaar-Heikant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepanikeerd”

  Cedric Volkaerts en Ber­laar-Hei­kant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepani­keerd”

  Berlaar-Heikant begon het seizoen met nul op zes, maar op eigen veld tegen Pelt maakte het zaterdag komaf met die negatieve reeks, 3-1 werd het. De thuisploeg kwam wel op achterstand, maar dankzij de gelijkmaker van Cedric Volkaerts, zijn eerste treffer van het seizoen, en een tweeklapper van Verschoren bleven de punten in Heikant. Een zucht van opluchting was op z’n plaats.