Jean-Marie Alexander geniet van de verrassende tweede plaats van Sint-Denijs: “Dat is momenteel een onverhoopt en ongelofelijk succes.”
Volledig scherm
Jean-Marie Alexander geniet van de verrassende tweede plaats van Sint-Denijs: “Dat is momenteel een onverhoopt en ongelofelijk succes.” © Stephanie Baele / RV

Jean-Marie Alexander en Sint-Denijs blijven tweede na derbywinst in Mariakerke: “Buffer bouwen op de gevaarlijke plaatsen”

voetbal eerste provincialeKVV Sint-Denijs blijft maar verrassen in eerste provinciale. De ploeg van Jean-Marie Alexander won zaterdagavond met 2-3 bij de buren van Mariakerke en zit fraai in het spoor van leider Borsbeke.

  1. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst): “Dit puntenverlies volledig aan onszelf te wijten”

    Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst): “Dit puntenver­lies volledig aan onszelf te wijten”

    Als je bij de rust met een 3-0-voorsprong de warme kleedkamers mag opzoeken, lijkt de buit haast binnen. Niets van dat alles zaterdagavond, moest Schoonbeek-Beverst na haar partij tegen Nijlen vaststellen. “Hebben we volledig aan onszelf te danken”, meende coach Yves Beckers na afloop. “Tot minuut 78 was er voor ons eigenlijk ook niets aan de hand. Maar als je enkel op balbezit gaat spelen en niet meer dreigend vooruit acteert, kan een tegendoelpunt de boel meteen doen ontploffen.”