Elvar Fridrikkson was met dertien punten topschutter tegen Charleroi.
Volledig scherm
Elvar Fridrikkson was met dertien punten topschutter tegen Charleroi. © Mpics

Jean-Marc Mwema en Antwerp Giants behalen in Charleroi tweede uitzege op rij: “In het derde quarter toonden we een topmentaliteit”

Basketbal BNXT LeagueTelenet Giants Antwerp heeft het openingsweekend in de BNXT League met twee zeges afgesloten. De verraderlijke verplaatsingen naar Limburg (72-81-winst) en Charleroi (65-83-zege) werden succesvol afgewerkt.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Brian Baerts en Eendracht Termien willen met een goed gevoel de winterstop in: “Onze wagon aan koppeloton vasthaken”
  Voetbal Derde Nationale B

  Brian Baerts en Eendracht Termien willen met een goed gevoel de winterstop in: “Onze wagon aan koppeloton vasthaken”

  De twee resterende wedstrijden voor de winterstop zijn voor Eendracht Termien van bijzonder belang. Met Geel en Sint-Lenaerts treft de Genkse club twee rechtstreekse concurrenten voor een plaatsje in de top vijf. “Wij willen absoluut niet afhaken en ons wagonnetje blijven vasthaken aan de topvijflocomotief”, zegt centrale verdediger Brian Baerts strijdvaardig.