Bassem Srarfi heeft de bal via de lat over het doel getrapt, Jean-Luc Dompé komt zijn Tunesische maat troosten. "Het liep lekker met ons twee op de linkerflank. Die dubbele bezetting is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar."
Volledig scherm
Bassem Srarfi heeft de bal via de lat over het doel getrapt, Jean-Luc Dompé komt zijn Tunesische maat troosten. "Het liep lekker met ons twee op de linkerflank. Die dubbele bezetting is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar." © Belga

Jean-Luc Dompé (Zulte Waregem) blijft positief ondanks verlies op Union: “Veel goede dingen getoond”

Voetbal 1AZijn positie een rijtje hoger dan normaal behoorde tot het tactische plannetje van Francky Dury om op Union toch gevaarlijk te zijn zonder topschutter Vossen. “Ondanks de vroege rode kaart, hebben we hier toch een puike prestatie geleverd”, bleef Jean-Luc Dompé positief na de nederlaag.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.