Jean-Luc Dompé amuseerde zich kostelijk tegen Beerschot, en ook scheidsrechter Bram Van Driessche kon daar om lachen. "We moesten er vooral voor zorgen dat wij eerst scoorden", wist Dompé.
Volledig scherm
Jean-Luc Dompé amuseerde zich kostelijk tegen Beerschot, en ook scheidsrechter Bram Van Driessche kon daar om lachen. "We moesten er vooral voor zorgen dat wij eerst scoorden", wist Dompé. © BELGA

Jean-Luc Dompé scoort eerste voor Zulte Waregem, met dank aan Kutesa: “Publiek houdt van creatieve spelers”

voetbal 1AVierde zege van het seizoen voor Zulte Waregem, en eindelijk ook een eerste doelpunt voor assistkoning Jean-Luc Dompé. De 26-jarige Franse vleugelspeler kon zich tegen Beerschot uitleven op zijn linkerflank, omdat Francky Dury opteerde voor een 4-3-3. “We moesten deze zespuntenmatch winnen en dat hebben we gedaan. Hopelijk kunnen we vanaf nu echt omhoog kijken.”

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Lennard Hens en FCV Dender moeten punten pakken tegen SK Deinze: “Versterking tijdens wintermercato was een noodzaak”
  volleybal challenger pro league

  Lennard Hens en FCV Dender moeten punten pakken tegen SK Deinze: “Verster­king tijdens wintermer­ca­to was een noodzaak”

  Na Alexandre De Bruyn en Gilles Ruyssen versterkte FCV Dender zich op de laatste dag van de wintermercato nog met de Italiaanse linksback Matteo Perri (24) van Excelsior Virton. Een noodzakelijke transfer, want Wesley Vanbelle is een heel seizoen out, Jasper Van Oudenhove is voor lange tijd onbeschikbaar en Valerii Dubko heeft het moeilijk met het hoge niveau van de Challenger Pro League. “Goed dat er versterking is aangetrokken om de blessuregolf op te vangen”, zegt Lennard Hens.
 1. Laure Flament na de nederlaag van Gent in de CEV Cup: “Tegen Oudegem moeten we ons enthousiasme terugvinden”
  Volleybal

  Laure Flament na de nederlaag van Gent in de CEV Cup: “Tegen Oudegem moeten we ons enthousias­me terugvin­den”

  De heenwedstrijd in de voorbereidende fase van de kwartfinale in de CEV Cup is voor VDK Gent niet verlopen zoals zij het op voorhand gedroomd hadden. De Poolse ploeg van Budowlani Lódz was meer dan één maatje te groot voor de Belgische kampioenen. Een droge 0-3-uitslag en een flinke nederlaag, dat zijn ze niet gewend in Gent. Volgende week moet Gent naar Polen, maar eerst staat zaterdag de confrontatie tegen Oudegem op het programma.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.