Jean-Luc Dompé amuseerde zich kostelijk tegen Beerschot, en ook scheidsrechter Bram Van Driessche kon daar om lachen. "We moesten er vooral voor zorgen dat wij eerst scoorden", wist Dompé.
Volledig scherm
Jean-Luc Dompé amuseerde zich kostelijk tegen Beerschot, en ook scheidsrechter Bram Van Driessche kon daar om lachen. "We moesten er vooral voor zorgen dat wij eerst scoorden", wist Dompé. © BELGA

Jean-Luc Dompé scoort eerste voor Zulte Waregem, met dank aan Kutesa: “Publiek houdt van creatieve spelers”

voetbal 1AVierde zege van het seizoen voor Zulte Waregem, en eindelijk ook een eerste doelpunt voor assistkoning Jean-Luc Dompé. De 26-jarige Franse vleugelspeler kon zich tegen Beerschot uitleven op zijn linkerflank, omdat Francky Dury opteerde voor een 4-3-3. “We moesten deze zespuntenmatch winnen en dat hebben we gedaan. Hopelijk kunnen we vanaf nu echt omhoog kijken.”

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.