Jaylen Hands is de vervanger van de geblesseerde Markel Brown, die zes tot acht weken out is met een hamstringblessure.
Volledig scherm
Jaylen Hands is de vervanger van de geblesseerde Markel Brown, die zes tot acht weken out is met een hamstringblessure. © Gmax

Jaylen Hands ziet Antwerp Giants-ploegmaats Europees winnen tegen Sporting Lissabon: “Voor de competitiewedstrijd tegen Leuven ben ik speelgerechtigd”

Basketbal BNXT-leagueAandachtig toeschouwer in het Sportpaleis was Jaylen Hands. De Amerikaanse aanwinst van Telenet Giants Antwerp zag hoe zijn ploegmaats hun openingswedstrijd van de Fiba Europe Cup tegen het Portugese Sporting Lissabon wonnen met 80-75. Voor de wedstrijd van zondag op Leuven Bears is Jaylen Hands speelgerechtigd.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. KSK Heist, dat geen supporters mee had naar Luik, keert zonder punten terug uit de Vurige Stede (2-0): “Onze minste wedstrijd van het seizoen”
  Voetbal 1N

  KSK Heist, dat geen supporters mee had naar Luik, keert zonder punten terug uit de Vurige Stede (2-0): “Onze minste wedstrijd van het seizoen”

  KSK Heist is van een kale reis uit Luik teruggekeerd. In drie dolle minuten werd KSK Heist door Jérémy Perbet met twee doelpunten knock-out gemept. Heist kon geen vuist maken en speelde een kansloze partij. Opvallend was ook dat Heist geen supporters mee had naar Luik. Omwille van een combiregeling zagen de fans van KSK af van deze verplaatsing. Alleen vijf leden van het bestuur waren aanwezig.