Jasper Van Oudenhove is bij FCV Dender op alle posities op de linkerflank inzetbaar.
Volledig scherm
Jasper Van Oudenhove is bij FCV Dender op alle posities op de linkerflank inzetbaar. © Belga

Jasper Van Oudenhove (FCV Dender) voor het duel tegen Beerschot: “Ik dwing het vertrouwen van de coach zelf af”

voetbal challenger pro leagueFCV Dender moet tegen Beerschot de zware nederlaag van vorige week tegen Club NXT uitwissen. De blauwhemden lieten het op Schiervelde afweten. De spelersgroep steekt dan ook de hand in eigen boezem. “We hebben ons vorige week niet honderd procent gegeven en dat betaal je op dit niveau cash”, zegt Jasper Van Oudenhove.

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Arne Naudts en KVK Tienen willen puntjes op de i zetten op bezoek bij leider Patro Eisden: “Dezelfde intensiteit en présence tonen als in de heenmatch”
  voetbal eerste nationale

  Arne Naudts en KVK Tienen willen puntjes op de i zetten op bezoek bij leider Patro Eisden: “Dezelfde intensi­teit en présence tonen als in de heenmatch”

  Geen eerste thuismatch van het nieuwe kalenderjaar voor KVK Tienen afgelopen weekend en dus ook geen revanche voor de krappe 1-0-nederlaag bij Jong Gent. Deze zaterdag krijgen de manschappen van coach Hias misschien wel de lastigste klip van allemaal voorgeschoteld met een verplaatsing naar het Patro Eisden van Stijn Stijnen.