Jasper Van Der Heyden (r.) in actie bij Klaksvík.
Volledig scherm
Jasper Van Der Heyden (r.) in actie bij Klaksvík. © RV

Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessureleed”

VOETBALBegin dit jaar lichtte Jasper Van Der Heyden, zoon van ex-Rode Duivel en Club Brugge-coryfee Stephan Van Der Heyden, zijn keuze voor de Faeröer Eilanden al toe in deze krant. En die keuze bleek nu ook de juiste, want afgelopen weekend kroonde de 26-jarige winger zich voor het eerst in zijn carrière tot kampioen met het plaatselijke Klaksvík. Omwille van blessureleed was het aandeel van Van Der Heyden kleiner dan hij zelf had gehoopt, maar de cijfers spreken voor zich. Met nog 3 wedstrijden op het programma is Klaksvík na 22 zeges en 2 gelijke spelen nog steeds ongeslagen.

 1. Arne Baers is niet echt tevreden over vormpeil: “Nog op zoek naar goede ritme”
  Veldrijden

  Arne Baers is niet echt tevreden over vormpeil: “Nog op zoek naar goede ritme”

  Arne Baers (Acrog Tormans Balen) reed in de Superprestigecross in Boom als 41ste over de meet. Niet meteen een topresultaat en daar heeft de belofte uit Paal een verklaring voor. “Eigenlijk ben ik dit seizoen nog nooit echt goed geweest. De polsbreuk die ik vlak voor het seizoen opliep was een eerste opdoffer en daarna volgde nog een slechte reactie op de coronavaccinatie”, vertelt Baers die hoopt dat december beterschap brengt. “Het is zoals gewoonlijk druk, hopelijk met enkele goede resultaten.”
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.