Jasper Sols (l. Dessel) in een duel met Luca Polizzi van Rupel Boom.
Volledig scherm
Jasper Sols (l. Dessel) in een duel met Luca Polizzi van Rupel Boom. © Mpics

Jasper Sols na 3-2-zege van Dessel Sport tegen Rupel Boom: “Drang om ook tegen Thes en Luik te winnen, is bijzonder groot”

Voetbal eerste nationaleDessel Sport heeft zaterdagavond even mee aan de leiding gestaan in eerste nationale. Op het moment dat de partij tegen Rupel Boom werd afgefloten, was leider Patro Maasmechelen tegen Dender nog aan het verliezen. Uiteindelijk sleepten de Limburgers een gelijkspel uit de brand. Maar Dessel stapt, na de 3-2-overwinning en de achtste zege van het seizoen, als grote winnaar uit de voorbije speeldag.

 1. Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”

  LVL Genk was zaterdag geen partij voor leider Gent, die met 1-3 kwam winnen bij de Limburgers. LVL won set één , maar kreeg daarna snel een 1-2-achterstand om de oren. “De eerste plaats is weg, het is nu zaak om om vooral niet vierde te worden, want dan spelen we in de play-offs tegen Gent”, vertelt Laura Meynckens. “We hadden na de eerste set de wedstrijd in handen, maar het is duidelijk dat de Oost-Vlamingen op dit moment de beste ploeg zijn.”
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.