Dylan Teuns (rechts) draaide warm voor de Tour in het Critérium du Dauphiné.
Volledig scherm
Dylan Teuns (rechts) draaide warm voor de Tour in het Critérium du Dauphiné. © Photo News

Jasper Philipsen en Dylan Teuns zijn Limburgers van dienst in de Tour: opdracht is ritten winnen

Wielrennen ProfsMet Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix) en Dylan Teuns (Bahrain Victorious) staan er zaterdag slechts twee Limburgers aan de start van de Ronde van Frankrijk. Dat zijn er alvast twee meer dan een jaar geleden.

 1. Porsche Carrera Cup Benelux is het speelterrein van de Limburgers en zij racen thuis dit weekend met twee wedstrijden op Circuit Zolder
  Autosport Porsche Carrera Cup

  Porsche Carrera Cup Benelux is het speelter­rein van de Limburgers en zij racen thuis dit weekend met twee wedstrij­den op Circuit Zolder

  Dit weekend is de Porsche Carrera Cup Benelux te gast op Circuit Zolder in de internationale DTM-meeting. Voor heel wat teams vormt deze meeting een thuisrace. De Limburgers spelen een voorname rol in het titeldebat, met vooraan Noord-Limburger Dylan Derdaele en net achter hem Hasselaar Glenn Van Parijs. In Zolder staan twee korte races van 30 minuten op het menu.
 1. Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waasland-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

  Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waas­land-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

  De transfer van Kévin Hoggas(29) van Cercle Brugge naar Waasland-Beveren was één van de meest opgemerkte in 1B deze zomer. De Franse middenvelder speelde vorig seizoen bij Cercle immers het grootste deel van de wedstrijden in 1A in de basis, maar kiest nu toch voor een avontuur in 1B. Zijn doel is duidelijk, zo snel mogelijk met de Leeuwen terug naar de Jupiler Pro League.