Jasper Bertels won in Neerijse voor Ugo Deweerd en Liam Van Bylen.
Volledig scherm
Jasper Bertels won in Neerijse voor Ugo Deweerd en Liam Van Bylen. © Jorghé Van Hecke

Jasper Bertels heeft eerste zege al op zak: “PK tijdrijden wordt volgende grote doel”

Wielrennen junioresBij de aanvang van het nieuwe wielerseizoen liet Jasper Bertels weten dat hij na zijn wintercampagne misschien iets langer tijd zou nodig hebben om de topvorm te bereiken. Na drie koersen is het echter al prijs voor de Belgische pistekampioen. In Neerijse won hij voor het eerst dit seizoen op de weg voor Ugo Deweerd en Liam Van Bylen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Voormalig voetbalprof Arnaud De Greef (Voorde-Appelterre) hangt eind dit seizoen de voetbalschoenen aan de haak: “Kans is groot dat ik naar Duitsland ga”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  Voormalig voetbal­prof Arnaud De Greef (Voor­de-Appelterre) hangt eind dit seizoen de voetbal­schoe­nen aan de haak: “Kans is groot dat ik naar Duitsland ga”

  Voorde-Appelterre zal na dit seizoen op zoek moeten naar een nieuwe kapitein. De huidige kapitein Arnaud De Greef heeft de club deze week te kennen gegeven dat hij na dit seizoen de voetbalschoenen noodgedwongen aan de haak hangt. De voormalige speler van onder meer Anderlecht en Deinze verhuist zo goed als zeker naar Duitsland. “Tijd voor een leven na het voetbal”, aldus De Greef.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.