Jasper Allonsius wil zich voortaan uitleven als atleet van OEH.
Volledig scherm
Jasper Allonsius wil zich voortaan uitleven als atleet van OEH. © RV

Jasper Allonsius ruilt voetbalveld voor atletiekpiste: “Noem het maar een late roeping”

Atletiek/voetbalOp zijn dertigste maakt Jasper Allonsius een belangrijke switch in zijn sportcarrière. De voorbije twintig jaar amuseerde hij zich met succes op het voetbalveld. Mede door corona laat de Hallenaar het voetballen nu achter zich. Voortaan wil hij zich focussen op atletiek. De naam ‘Allonsius’ doet alvast een belletje rinkelen in atletiekmiddens.

 1. Mathijs Desmet met Red Dragons in Final Four European Golden League: “We gaan voor de eindzege”
  VOLLEYBAL RED DRAGONS

  Mathijs Desmet met Red Dragons in Final Four European Golden League: “We gaan voor de eindzege”

  De Red Dragons staan voor een belangrijk weekend, want in SC Lange Munte in Kortrijk strijden ze met Estland, Turkije en Oekraïne voor de eindoverwinning in de European Golden League. Mathijs Desmet werkte al twee sterke kwalificatietoernooien af en hoopt ook in de finales een rol van betekenis te kunnen spelen. “Een basisplaats zit er allicht niet in maar ik sta wel klaar om mij te tonen tijdens eventuele invalbeurten.”
 2. Maarten Bostyn (Limburg United) nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League: “We zijn allemaal blij dat de BNXT League dit jaar eindelijk kan starten”
  basketbal euromillions league

  Maarten Bostyn (Limburg United) nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League: “We zijn allemaal blij dat de BNXT League dit jaar eindelijk kan starten”

  Woensdag op de algemene vergadering van de profliga werd ondervoorzitter Maarten Bostyn (40) verkozen als opvolger van Arthur Goethals. De dynamische voorzitter van Limburg United is de grote bezieler van de BNXT League. Het basketbal bewandelde de laatste jaren reeds de weg van professionalisme en Maarten Bostyn wil zijn geliefkoosde sport nog meer op de kaart zetten.